kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Spinel 6.4 – 5 ml

Denne smukke hindbærfarve er vores #2 favorit! Den perfekte sammensætning af pink og rød fungere godt, ikke kun for mørkere hud, men også for lys hud, når vi ønsker at opnå større intensitet af læbefarve. Brunetter med mørke øjne elsker det!

Farve: intens hindbær
Tone: neutral
Intensitet: medium/høj
Område: læber
Teknik: alle
Bemærkninger: stor fleksibilitet
Kapacitet: 5 ml

Husk! Farverne fra Ova Gentle drop lip line mister deres intensitet og lysstyrke efter heling. Farvebeskrivelser henviser til farven på helet pigmentering. REACH-kompatible pigmenter.

Bemærk at farven vil forsvinde helt over tid til forskel fra mange andre læbefarver.

Propylenglycol, Natrium Chloratum 0,9%, Ethanol, Glycerin, D-panthenol, CI7749, CI16035:1

Manual Gentle Drop OVA »

Sikkerhedsdatablad »

 

kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Spinel 6.4 – 5 ml

Varenummer 001007-1-1 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

OVA Gentle Drop

Er en linje som er en kombination af uorganiske mineraler. Med disse kan du skabe en let akvarel farve, sart og let og kunstnerisk med 100% kontrol over effekten da de er så naturlige og transparente.

 

Den innovative formel garanterer en fin fading af farven henover tid, uden den ændrer farve. Linjen her anvendes af både professionelle og begyndere. Takket være disse fantastiske pigmenter, vil du skabe pixels med lyse og sarte kanter.

 

OVA Gentle Drop formlen har gennemgået en lang række strenge tests og undersøgelse. Disse pigmenter er sikre for kroppen, og fri for kræftfremkaldende ingredienser og desuden nemme at fjerne med laser.

 

I overensstemmelse med REACH-direktivet (EU 2020/2081)

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.