kr. 4.500 ekskl. moms

OVA Ballerina håndtag – Winther Sky

Med en strokes længe på 2,9 mm, får du præcis, udtryksfuld og samtidig meget subtil pigmentering.

En kombination af delikatesse og perfektionisme. Takket være sin perfekte balance og pæne form sikrer den stabil bevægelse uden unødig belastning af hånden.

Perfekt udvalgte parametre sikrer fleksibel drift, jævn fordeling af pigment og dets hurtige aflejring i huden.

Ballerina er ikke kun et professionelt håndtag, der beriger dit håndværk – det er en løsning, som kosmetiske tatovører har ventet længe på.

kr. 4.500 ekskl. moms

OVA Ballerina håndtag – Winther Sky

Varenummer 000700 Kategori

Beskrivelse

Glat betjening garanterer minimal hudtraumatisering og smuk og jævn heling.

OVA Ballerina-håndtaget er designet af en erfaren praktiserende kunstner (Magdalena Mazurek), så det opfylder kravene fra kosmetiske tatovører på alle stadier af avancement. Den giver dig minimalisme, perfekt form og 3 smukke farver: dyb nat, vinterhimmel, forårsskyer.

Vi har skabt et produkt, der én gang for alle vil løse problemet med, at håndtagene og strømforsyningerne ikke matcher hinanden. Takket være den tilgængelige adapter kan du tilslutte den til mange strømforsyninger og paneler, der er tilgængelige på markedet, inklusive OVA Mystic, Ecuri Cosmetics og Nouveau Contour. Håndtaget fungerer med OVA Sugarbird nåle og andre med CHEYENNE montering. (Defender, Vertix, Kwadron mm.)

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.