Advanced Brows

Denne uddannelse henvender sig til dig, der har taget basisuddannelsen i bryn, enten hos os eller andetsteds. Derfor kan den også anses for en konverterings uddannelse.
For dig, der er basisuddannet hos os, er dette en opgraderingsuddannelse, hvor dine teknikker finpudses. Herudover lærer du teknikken Nano Hairstrokes, som ikke er en del af vores basisuddannelse.

Vil du se flere billeder? Klik her.

Tilmelding til uddannelse eller kurser

Ønsker du uddannelse eller kursus, så tilmeld dig på nedenstående link, så tager vi kontakt til dig

Vi glæder os til at se dig.

Nano haistrokes

Hårstrå udført med maskine er vendt tilbage. Metoden blev ellers indstillet, da Microblading for alvor ramte det danske marked, og det blev næsten alles fortrukne teknik.

Desværre viste Microblading sig at have negative konsekvenser for flere hudtyper, da flere vendte tilbage til deres årlig retouch med meget røde bryn samt små ar fra kniven. Microblading er hård ved huden og fungerer kun på en almindelig til kombineret hudtype, hvor huden hverken er for tyk eller tynd. Teknikken er heller ikke egnet til adskillige retouches, da det vil skade huden for meget hen over tid.
Når det er sagt, er Microblading fantastisk på egnet hudtype.

Efter Nano-nålens indtræden har det ændret en del på mulighederne for at lave hårstråteknikken. Med den supertynde 0,25 mm nål er det muligt at lave ultra-tynde hårstrå på selv den tykke hudtype, og indimellem fungerer teknikken sågar på fedtede hudtyper. På moden og meget tynd hud er det også muligt at lave perfekte hårstrå med denne teknik.

Til forskel fra Microblading har du altid et perfekt resultat efter 2 behandlinger!

Nano Ombre Brows

Er en nyere og absolut opgraderet udgave af de gamle skyggebryn kendt som ”Powder Brows”. Den største forskel er optimering af udtrykket, da Powder Brows er en massiv skygge, der giver et lidt tungt makeupudtryk med skarpe definerede kanter.

Først og fremmest udføres Ombre Brows, ligesom Nano Hairstrokes, med en nano-nål, som gør det muligt at lave pixelering istedet. Derfor kan der laves soft shading, men også en mere dyb og makeup-lignende shading. Vigtigst af alt er selve Ombre effekten. Denne effekt fjerner de skarpe kanter, og metoden giver et meget naturlig udtryk eller et smukt makeup-udtryk alt efter ønske.

Denne metode kan ikke mindst anvendes på alle hudtyper og holder sig skarp i min. 1 år og slider ikke på huden.

Metoden kræver 2 behandlinger.

Kurset inkluderer grundig teori, praktisk træning på 1 model, superviseret af Nikka.
Der udleveres et certifikat for gennemført uddannelse.

UNDERVISNINGEN

Foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores faciliteter i Ringsted.

Priser

1 dag 5.000 kr. ekskl.  moms

2 dage 8.000 kr. ekskl. moms

Startpakke 2.000 kr. ekskl. moms

 

Tidsplan

Tidsplan: kl. 09.00-18.00

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information og spørgsmål.

Tlf.: 9391 9451