BASIC – BROWS

MICROBLADING, HYBRID OG NANO OMBRE BROWS

6 DAGES FORLØB + 1 Opfølgningsdag

På vores basisuddannelse i bryn lærer du al basisviden omkring bryn. Efter endt uddannelse vil du også være i stand til at udføre behandlingerne. For at mestre teknikkerne på højeste niveau er det nødvendigt efterfølgende at deltage på vores udvidede uddannelse – Advanced eller Mastertræning.

Vi optager kun 2 kursister ad gangen på vores uddannelse, og derfor er vores kursister på et relativt højt niveau allerede efter basisuddannelsen.

Vil du se flere billeder? Klik her.

Tilmelding til uddannelse eller kurser

Ønsker du uddannelse eller kursus, så tilmeld dig på nedenstående link, så tager vi kontakt til dig

Vi glæder os til at se dig.

Vores uddannelse er delt op i teori og praktisk træning, der er fordelt på henholdsvis 2 + 2 + 2 + 1 dage. Der er afsat 1-2 uger imellem 1. og 2. del til hjemmetræning. Hver uge vil bestå af teori og træning på specialmåtter, der tilpasses den enkeltes niveau.
Fordelen ved at dele uddannelsen op i 3 er, at du får muligheden for derhjemme i vante omgivelser at arbejde med den teori, du lærer de første 2 dage, inden du skal praktisere behandling på en model. Yderligere går der 1 måned imellem 2. og 3. del, så du kan arbejde på de samme modeller efter opheling. Du vil lære, hvordan du håndterer et eventuelt utilfredsstillende ophelet resultat, og du vil lære at lave en opfyldning.

Uddannelsen inkluderer grundig teori og praktisk træning på 8 modeller, superviseret af Nikka.
Der udleveres et certifikat for gennemført uddannelse.

Dag 7 – Opfølgningsdag, er 5-6 måneder efter du har afsluttet uddannelsen, hvor vi mødes og samler op på forløbet, svarer på spørgsmål, evaluere, diskuterer ideer og inputs. Nikka udfører 2 demobehandlinger med, Microblading og Ombre teknik.

PÅ KURSET LÆRER DU 3 TEKNIKKER:

MICROBLADING/HYBRID

For et ultra-naturligt resultat. Giver fylde til bryn med sparsomme, tynde og fine hår. Populær og meget efterspurgt teknik, hvor metoden ligner rigtige hårstrå.

Kan med fordel laves som Hybrid, som er en kombination af Microblading og Nano Ombre Brows. Denne metode anvendes, hvis kunden ingen brynhår har, og der derfor er brug for mere dybde.

Kan ikke anvendes på fedtet eller grovporet hud.

Metoden kræver 2-3 behandlinger.

NANO OMBRE BROWS

Er en nyere og absolut opgraderet udgave af de gamle skyggebryn kendt som ”Powder Brows”. Den største forskel er optimering af udtrykket, da Powder Brows er en massiv skygge, der giver et lidt tungt makeupudtryk med skarpe definerede kanter.

Først og fremmest udføres Ombre Brows, ligesom Nano Hairstrokes, med en nano-nål, som gør det muligt at lave pixelering istedet. Derfor kan der laves soft shading, men også en mere dyb og makeup-lignende shading. Vigtigst af alt er selve Ombre effekten. Denne effekt fjerner de skarpe kanter, og metoden giver et meget naturlig udtryk eller et smukt makeup-udtryk alt efter ønske.

Denne metode kan ikke mindst anvendes på alle hudtyper og holder sig skarp i min. 1 år og slider ikke på huden.

Metoden kræver 2 behandlinger.

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri Cosmetics siden august 2013, som stadig er vores foretrukne ene-leverandør.

Pigmenterne er organiske og maskinerne CE godkendte.
Produkterne kan du købe på vores webshop.
Læs mere om Ecuri HER

Uddannelsen inkluderer grundig teori og praktisk træning på 8 modeller, superviseret af Nikka.
Der udleveres et certifikat for gennemført uddannelse.

UNDERVISNINGEN

Foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores faciliteter i Ringsted.

Ved tilmelding til uddannelse opkræves du et ikke refunderbart depositum på 3.000 kr. ekskl. moms. Restbeløbet forfalder 7 hverdage inden uddannelsesstart.

PRISER

6 dages Basisuddannelse + 1 Opfølgningsdag 19.995 kr. ekskl. moms.

Startpakke 6.000 kr. ekskl. moms.

 

MASKINE-LØSNINGER:

Derma Medical III 24.995 kr. ekskl. moms.

Symphony 11.995 kr. ekskl. moms.

Læs om maskinerne her:

Der tages forbehold for prisændringer.

for prisændringer.

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information og spørgsmål.

Tlf.: 9391 9451

mail@abnikka.dk