Ecuri Derma Medical III

kr.24.995,00

Med Derma Medical III præsenterer Ecuri Cosmetics trendsætteren indenfor Permanent Makeup. Dette stykke værktøj er udviklet af Ecuri Cosmetics sammen med den tyske producent MT Derm.

Ecuri Derma Medical III er en stærk maskine, der gør arbejdet lettere for dig. Den kan arbejde på fuld styrke dagen lang og er stort set umulig at slide op, og hjælper dig til at levere det bedste resultat hver eneste gang.

Leveres enten med Straight håndstykke eller Angle, alt efter ønske.

Varenummer (SKU): 3 Kategorier: ,

Beskrivelse

Derma Medical III bruger den mest avancerede digitale teknik og er udstyret med det moderne para-medikale håndstykke. Dette håndstykke er ekstremt nøjagtig, lydløs, og uden vibrationer. Nåletrykket og snittefrekvensen kan indstilles med total præcision og er digitalt styret. Som resultat heraf deponeres pigmenten i samme mængde, størrelse, dybde og afstand. Håndstykket anvender, som loven dikterer nålepatroner med sikkerhed i hygiejne, der sikrer imod krydskontaminering.

Derma Medical III kan udrette meget mere end Permanent Make-up.  Der kan tilsluttes en ”fraktioneret nål” til håndstykket som gør maskinen ideel til microneedling/fractional needling.

Betjeningspanelet er lavet af et specielt resistent materiale overfor skidt og bakterier.

Derma Medical III er selvfølgelig fremstillet i henhold til ISO 9001 standard og i overensstemmelse med Europæisk Medicinsk Standard EN 13485.