Scalp Forte – Hovedbundsserum

kr.299,00

Ecuri Antihårtab Lotion er designet ud fra samme koncept som Super Lash og Brow Enhancer.

Må kun anvendes i hovedbunden.

Indhold: 100 ml

Sælges stykvis.

Varenummer (SKU): 78 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Indhold: 100ml

Hårtab på hovedet er for mange en stor udfordring, der giver anledning til frustration, lavt selvværd og kan ramme meget hårdt psykisk. Både kvinder og mænd kan lide af skaldethed eller være tyndhåret, hvor mænd oftest er hårdest ramt. Det anslås, at ca. 65 % kvinder og ca. 85 % mænd har problemer med uønsket hårtab. Markedet er overfyldt med dårlige produkter, uden reel virkning, og det kan virke uoverskueligt at træffe det rigtige valg.

Håret på hovedet skiller sig ud fra vipper og brynhår ved at vokse sig væsentligt længere. Derfor vil håret være i den anagene fase længere. Omkring 85-90 % af de 100.000-150.000 hår vi har på hovedet er i denne fase. De fleste oplever deres hår kun kan vokse til en bestemt længde, men brug af produktet vil helt naturligt forlænge dit hårs nuværende maksimale længde, og gøre det mere fyldigt, fordi hårets naturlige cyklus forlænges væsentligt. Ligesom vores andre hårvækstsera, består Ecuri Antihårtab Lotion af 100 % planteekstrakter, er naturlig og økologisk, og indeholder e-vitamin, antioxidanter og fedtsyrer. Udover indhold af kamfer og eukalyptus, differentierer produktet sig ved at have et særligt højt indhold af hårvækstfremmende ingredienser i sig, således hovedbunden modtager rigelig næring.

Ecuri Antihårtab Lotion viser sig også effektiv imod gråt hår. Tilførslen af e-vitamin og mineraler fra planteekstrakterne giver helt naturligt håret sin pigment tilbage. Uønsket gråt hår behandles derfor naturligt, økologisk og effektivt, uden brug af kemiske, kræftfremkaldende hårfarver, der sætter dit helbred på spil. Ønsket om kraftigere skægvækst er også uopfyldt hos mange mænd. Brug af produktet, virker på samme måde på mænds skæg, som i hovedbunden. Derfor kan Ecuri Antihårtab Lotion med fordel anvendes ved ønske om kraftigere, mørkere og længere skæg.

Indholdet af produktet er i høj grad allergivenlig og kan benyttes på selv de mest sensitive hovedbunde. Produktet er bivirkningsfrit, økologisk og helt naturligt. Fordi cyklussen for hår på hovedet er væsentlig længere, sammenlignet med brynhår og øjenvipper, tager det produktet mindst to måneder om at virke. Virkningen pågår indtil håret er faldet ud.

Anvend produktet hver aften før sengetid, ved at massere få dråber ind i hovedbunden. Lad produktet virke henover natten. Dette gentages hver dag for bedste effekt.