Forside

Basic brows

Forside

Basic eyeliner

Forside

Basic lips

Forside

Advanced brows

Forside

yag laser

TRAINING DAY

Art by Nikka – Academy – afholder i samarbejde med ECURI Cosmetics, en træningsdag hvor vi får besøg af Alec fra ECURi. Her vil der blive undervist i produkter fra ECURI, afholdt forskellige demo behandlinger og meget mere.

ACADEMY – SOMMERFEST

Om aftenen afholder vi et brag af en sommerfest, med lækker mad, gode vine og drinks.

Læs mere og tilmeld dig her

Velkommen

Art by Nikka – Academy er vores Engros og uddannelsesprogram, som er specialudviklet sammen med vores dygtige samarbejdspartnere og nogle af verdens bedste Mikropigmentister. Uddannelsen bliver hele tiden optimeret og tilpasset, for at være på forkant med de trends og teknikker der efterspørges på markedet, som er med til at sikre dig den bedste uddannelse i landet inden for Permanent Make-up.

Academy – Webshop

Du finder også vores webshop her, som er udelukkende for Professionelle. Her kan du købe alt hvad du skal bruge til behandlinger inden for permanent makeup, samt øvrigt tilbehør.

Kursus

Hos Art by Nikka ligger vi stor vægt på at kvaliteten og indholdet i vores uddannelse, altid er opdateret og der undervises kun Mastertrænere og specialbehandlere med stor erfaring inden for det specifikke område. Vi garantere at du får fuld forståelse og tryghed ved, at arbejde med de værktøjer og tekniker du tillære dig på vores Academy, som gør at du kan levere de bedst mulige resultater inden for Permanent make-up.

Alle som gennemfører uddannelser, Mastertræning eller eksamener på, Art by Nikka – Academy, modtager et certifikat som bevis på at, have gennemgået den specifikke uddannelse eller Mastertræning.

Kontakt os

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål – vi sidder altid klar til at hjælpe dig på mail eller i telefonen!

mail@abnikka.dk

Tlf.: 93 91 94 51