Forside

Basic brows

Forside

Basic eyeliner

Forside

Basic lips

Forside

Advanced brows

Forside

yag laser

ONLINE UDDANNELSER OG KURSER

Her kan du tilmelde dig vores online kurser og uddannelser, samt lovpligtige fagkurser.

 

AREOLA UDDANNELSE 2021

 

DATO: 11-12 JUNI 2021
STED: ART BY NIKKA – ACADEMY – RINGSTED

Det er med stor fornøjelse at vi, igen 2021 kan præsentere en af de førende i Medicinske Tatoveringer Consuelo Rinaldi fra Italien, som kommer til Art by Nikka – Academy – i RINGSTED og varetager uddannelsen og sørger for at du bliver en mester i Areola.

Velkommen

Art by Nikka – Academy er vores Engros og uddannelsesprogram, som er specialudviklet sammen med vores dygtige samarbejdspartnere og nogle af verdens bedste Mikropigmentister. Uddannelsen bliver hele tiden optimeret og tilpasset, for at være på forkant med de trends og teknikker der efterspørges på markedet, som er med til at sikre dig den bedste uddannelse i landet inden for Permanent Make-up.

Academy – Webshop

Du finder også vores webshop her, som er udelukkende for Professionelle. Her kan du købe alt hvad du skal bruge til behandlinger inden for permanent makeup, samt øvrigt tilbehør.

Kursus

Hos Art by Nikka ligger vi stor vægt på at kvaliteten og indholdet i vores uddannelse, altid er opdateret og der undervises kun Mastertrænere og specialbehandlere med stor erfaring inden for det specifikke område. Vi garantere at du får fuld forståelse og tryghed ved, at arbejde med de værktøjer og tekniker du tillære dig på vores Academy, som gør at du kan levere de bedst mulige resultater inden for Permanent make-up.

Alle som gennemfører uddannelser, Mastertræning eller eksamener på, Art by Nikka – Academy, modtager et certifikat som bevis på at, have gennemgået den specifikke uddannelse eller Mastertræning.

Kontakt os

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål – vi sidder altid klar til at hjælpe dig på mail eller i telefonen!

mail@abnikka.dk

Tlf.: 93 91 94 51