Maskiner og Produkter

Pigmenterne

Ecuri’s pigmenter er sikre at arbejde med. Ikke nok med at myndighederne periodisk kontrollerer alle pigmenter og maskiner for at sikre, at de lever op til de gældende lovgivninger, så går Ecuri ikke på kompromis med kvaliteten. Ecuri udvikler selv deres pigmenter og fokuserer konstant på at optimere og forbedre kvaliteten, hvorfor du løbende vil opleve en ny generation af pigmenter.
Pigmenterne er ekstremt koncentrerede og fri for fedtbaseret fortykkelse, hvilket resulterer i hurtig optagelse i huden samt en effektiv helingsproces med minimalt tab af pigment.
Pigmenterne er organiske og indeholder ikke kunstige jernoxider, og konsistensen er nem at arbejde med. Pigmenterne er fuldstændig farvefaste og skifter ikke til rød eller blå og har en unik kold/varm kode, der nemt hjælper dig med at finde den rette undertone til den givne hudtone.
Pigmenterne er MR-resistente og strålingsfri.

Vigtigt at nævne er, at pigmenterne selvfølgelig er allergivenlige og kan anvendes på selv den sarteste hud uden problemer.

Maskiner

For at kunne deltage på uddannelsen skal du erhverve dig en maskine specielt udviklet til Permanent Makeup. Hos Art by Nikka har vi to maskiner at vælge imellem:

  • Ecuri Symphony: 11.995 ex moms
  • Ecuri Derma Medical III: 24.995 ex moms

 

Med Derma Medical III præsenterer Ecuri Cosmetics trendsætteren indenfor Permanent Make-up. Dette stykke værktøj er udviklet af Ecuri Cosmetics sammen med den tyske producent MT Derm.

Derma Medical III bruger den mest avancerede digitale teknik og er udstyret med det moderne para-medikale håndstykke. Dette håndstykke er ekstremt nøjagtig, lydløs, og uden vibrationer. Nåletrykket og snittefrekvensen kan indstilles med total præcision og er digitalt styret. Som resultat heraf deponeres pigmenten i samme mængde, størrelse, dybde og afstand. Håndstykket anvender, som loven dikterer, nålepatroner med sikkerhed i hygiejne, der sikrer imod krydskontaminering.

Derma Medical III kan udrette meget mere end Permanent Make-up. Der kan tilsluttes en ”fraktioneret nål” til håndstykket, som gør maskinen ideel til microneedling.

Betjeningspanelerne er lavet af et specielt resistent materiale overfor urenheder og bakterier.

Derma Medical III er selvfølgelig fremstillet i henhold til ISO 9001 standard og i overensstemmelse med Europæisk Medicinsk Standard EN 13485.

Begge Ecuri maskiner anvender vores helt unikke medicinske håndstykke, som kan anvendes til nanonåle og dermed benyttes til alle de nyeste teknikker. Den primære forskel på maskinerne er, at Ecuri Derma Medical III er en stærkere maskine, der gør arbejdet lettere for dig. Den kan arbejde på fuld styrke dagen lang og er stort set umulig at slide op. Den hjælper dig til at levere det bedste resultat hver eneste gang.

Ecuri Symphony er en god maskine til dig, der ikke har det store behov. Til dig, som udfører 1-2 behandlinger om dagen, men stadigvæk ønsker at kunne levere et flot resultat. Med andre ord er Symphony maskinen en god maskine at begynde med, hvis du er i tvivl om, hvor meget Permanent Make-up skal fylde i din forretning. Det er selvfølgelig altid muligt at opgradere til Derma Medical III. Bytteprisen er kr. 17.995 kr. ekskl. moms.

Ecuri Cosmetics

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri siden august 2013, og er stadig den fortrukne leverandør, som vi udelukkende arbejder med.

Værdier

Ecuri Cosmetics BV er indbegrebet af kvalitet, passion og innovation. Vi har stor erfaring med Permanent Make-up, hvor vi, siden vores grundlæggelse i 1984, har været blandt de absolut førende inden for udviklingen af Permanent Make-up. Ecuri Cosmetics er det fortrukne valg af mange branchefolk verden over, som ønsker at arbejde med produkter af højeste kvalitet. Vi går på intet tidspunkt på kompromis med udviklingen af kvaliteten. Vi udvikler hele tiden nye teknikker, træningsmetoder og er konstant nytænkende for at løfte Permanent Make-up til et endnu højere niveau. Derfor er Ecuri Cosmetics med helt fremme med det nyeste udstyr i form af maskiner, der er udviklet specielt til at optimere behandlingerne. Vi lægger stor vægt på, at vores samarbejdspartnere er klædt ordentligt på, og vi har de bedste og stærkeste værktøjer, så vores partnere kan levere det perfekte resultat hver gang.

Team Ecuri Cosmetics

Permanent Beauty – Permanent Satisfied

Alec Kuruzc
CEO, Ecuri Cosmetics BV.