Academy Master

Art by Nikka Academy MASTER

Som noget helt nyt har vi udviklet Art by Nikka – Academy – Master.
For at højne kvaliteten og skabe mere tryghed, har vi sammen med Ecuri Cosmetics, udviklet et Master program. Vi oplever desværre alt for ofte, at mange kunder er blevet fejlbehandlet, misvejledt og fået udført uheldige resultater. Så for at kunne belyse vore kunder omkring, standarder og god kvalitet har vi udviklet denne særlige mulighed, til dig som ønsker at differentiere dig og løfte kvaliteten og sikkerheden over for kunderne.

Vil du se flere billeder? Klik her.

Tilmelding til uddannelse eller kurser

Ønsker du uddannelse eller kursus, så tilmeld dig på nedenstående link, så tager vi kontakt til dig

Vi glæder os til at se dig.

8 + 7 =

Kriterier

Der er visse kriterier som du skal opfylde for, at kunne være Master.

For at være fuldt opdateret på de nyeste pigmenter, teknikker og generel viden om mikropigmentering skal du forvente at deltage på vores træninger løbende hver 3. til 4. måned.

Det kan være i form af Mastertræninger, undervisning af øvrige teknikker eller vores demodage.
Vurderer vi at du er up to date med de nyeste teknikker, samt leverer resultater af et højt niveau, udløser det et ”Art by Nikka – Academy – Master” vandmærke.

 

Kvalitetssikring

Dette kan du anvende på dine billeder til markedsføring, eller hjemmeside mm. Ideen med vandmærket er først og fremmest at hjælpe forbrugeren til at gennemskue markedet og fører dem til de bedste mikropigmentister, men ligeså meget for at give en hjælp til dig. Du vil ydermere blive listet på vores hjemmeside som ”Art by Nikka – Academy – Master” behandler.
Det betyder også at vi til enhver tid kan ”inddrage” vandmærket hvis vi vurderer du ikke længere lever op til niveauet.