MASTERTRÆNING.

MASTER-
TRÆNING.

Det er vigtigt at være opmærksom på at vores basisuddannelse, kun er et grund modul som giver dig de basale færdigheder. For at blive rigtig dygtig kræver det, udover en masse hjemmetræning, også ekstra undervisning. Vi afholder 1 gang om måneden vores Mastertræning hvor du kan deltage på 1 dags træning og forbedre dine teknikker. En Mastertræning skal forstås som en opgradering af de teknikker du i forvejen kan. Der vil være mellem 2- max 4 deltagere på disse hold.

Udover det har vi også flere teknikker indenfor både eyeliner, bryn og selvfølgelig også farvning af læber. Vi anbefaler at der går minimum 1 måned imellem indlæring af nye teknikker, og minimum 3 måneder fra du har afsluttet basiskurset, til du deltager på læbekurset som er den absolut sværeste teknik. Ligesom at vi i starten anbefaler at komme på Mastertræning med 1-2 måneders interval for at udvikle dig hurtigt og eksekverer på din nye læring.

For at være fuld opdateret på de nyeste pigmenter, teknikker og generel viden om mikropigmentering, skal du forvente at deltage på vores træninger løbende hver 3. til 4. måned. Det kan være i form af Mastertræninger, undervisning af øvrige teknikker eller vores demodage.

Demodage er en dag hvor vores undervisere laver forskellige behandlinger og du ser på. Det kan blandt andet være præsentation af en ny teknik, eller anvendelse af en ny nål. Disse dage er fyldt med sparring og med fokus på det kollegiale som vi værdsætter meget højt hos os.

 

Priser:

Mastertræning kr. 2.500 ex moms

Demodag fra kr. 895 ex moms