Mastertræning

Det er vigtigt at være opmærksom på, at vores basisuddannelse kun er et grundmodul, som giver dig de basale færdigheder. For at blive endnu dygtigtigere kræver det, udover masser af hjemmetræning, ekstra undervisning. Vi afholder vores Mastertræning 1 gang om måneden, hvor du kan deltage på 1 dags træning og forbedre dine teknikker. En Mastertræning skal forstås som en opgradering af de teknikker, du i forvejen har lært på basisuddannelsen. Der vil være mellem 2 og 4 deltagere på disse hold. På uddannelsen vil du udføre praktisk træning på en model.

Mastertræning anbefaler vi at deltage på med 2-3 måneders interval de første 12 måneder for at udvikle dig hurtigt og eksekvere på din nye læring.

For at være fuldt opdateret på de nyeste pigmenter, teknikker og generel viden om mikropigmentering skal du forvente at deltage på vores træninger løbende hver 3. til 4. måned. Det kan være i form af mastertræninger, demodage eller undervisning i øvrige teknikker.

Demodage

Demodage er dage, hvor vores undervisere udfører forskellige behandlinger, og du ser på. Det kan blandt andet være præsentation af en ny teknik eller anvendelse af en ny nål. Typisk trænes der også på måtter. Disse dage er fyldt med sparring og med fokus på det kollegiale, som vi værdsætter meget højt hos os.

TRAINING DAY

Art by Nikka – Academy – afholder i samarbejde med ECURI Cosmetics, en træningsdag hvor vi får besøg af Alec fra ECURi. Her vil der blive undervist i produkter fra ECURI, afholdt forskellige demo behandlinger og meget mere.

ACADEMY – SOMMERFEST

Om aftenen afholder vi et brag af en sommerfest, med lækker mad, gode vine og drinks.

Læs mere og tilmeld dig her

Priser

Mastertræning 2.500 kr. ekskl. moms

Demodag fra 895 kr. ekskl. moms

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information og spørgsmål.

Tlf.: 9391 9451

Mastertræning og Demodage
Mastertræning og Demodage
Mastertræning og Demodage
Mastertræning og Demodage