NANO- & HYBRID BROWS.

NANO- & HYBRID BROWS.

Da du arbejder med forskellige hudtyper og kunder med forskellige præferencer og ønsker, er det vigtigt at kunne forskellige teknikker for, at kunne levere det bedst mulige resultat.
Indenfor bryn har vi flg. Teknikker:

Microblading

For et ultra naturligt resultat. Giver fylde til et bryn med sparsomt tynde og fine hår fra naturens side. Den nok mest populære teknik hvor det ligner rigtige hårstrå.

Kan ikke anvendes på fedtet eller grovporet hud.

Nano Ombre Brows

For et naturligt eller markeret look. En skygge der laves som en pixelering. Kan laves som en meget naturlig skygge eller markeret makeup look alt efter ønske.

Kan anvendes på alle hudtyper

Hybrid/Combo Brows

En kombination af ovenstående teknikker. Skaber et meget naturligt resultat og er den ideelle teknik, til dig uden nogen brynhår fra naturens side.

(Kan ikke anvendes på fedtet eller grovporet hud.)

Nano Strokes

For et naturligt eller markeret look. En teknik hvor det ligner rigtige hår. Perfekt til dig som har sparsomt med hår fra naturens side, og hvor hårene er lidt grove. Denne teknik fortrækkes også til asiatisk hud, eller Alopecia hud da disse hudtyper er noget tykkere.

Kan anvendes på nogle fedtede hudtyper. Ellers ideel til normal og tør hudtyper.

På basiskurset lærer du at lave Microblading. Vi anbefaler at du udvider med Nano Ombre Brows og Hybrid Brows tidligst 1 måned, men senest 3 måneder efter endt basisuddannelse. Med de tre teknikker er du klædt på til at kunne levere et godt resultat til alle, ligegyldig hudtype og præferencer.

Priser:

1 dag/1 teknik kr. 4.000 ex. moms

2 dage/2 teknikker kr.  7.000 ex. moms