Om Ecuri

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri siden august 2013, og er stadig den fortrukne leverandør, som vi udelukkende arbejder med.

Ecuri Cosmetics BV er indbegrebet af, kvalitet, passion, innovation. De har stor erfaring med Permanent Make-up, hvor de siden deres grundlæggelse i 1984, har været iblandt de absolut førende, inden for udviklingen af Permanent Make-up.

Ecuri Cosmetics er det fortrukne valg af mange branchefolk verden over, som ønsker at arbejde med produkter af højeste kvalitet. Der bliver på intet tidspunkt bliver gået på kompromis med udviklingen. Ecuri udvikler hele tiden nye teknikker, træningsmetoder og er konstant nytænkende, for at løfte Permanent Make-up til et endnu højere niveau. Derfor er Ecuri Cosmetics med helt fremme med det nyeste udstyr i form af maskiner, der er udviklet specielt at optimere behandlingerne. Ecuri Cosmetics ligger stor vægt på at deres samarbejdspartnere, er klædt ordentligt på. De har de bedste og stærkeste værktøjer, så du kan levere det perfekte resultat hver gang.

Team Ecuri Cosmetics

Permanent Beauty – Permanent Satisfied    

Alec Kuruzc

CEO, Ecuri Cosmetics BV.