Om os

At arbejde med Permanent Make-up er et ansvarsfuldt arbejde, som kræver komplekse færdigheder. Det er behandlerens viden der udgør resultatet af behandlingen. Step by step vil vores unikke og intensive uddannelsesprogram introducere dig for alt den viden og de færdigheder, der muliggør at du kan få succes.

Master træner Nikka Vinther-Jensen har siden starten af 2013 undervist i Permanent Makeup. Nikka er internationalt uddannet i de mest avancerede teknikker indenfor mikropigmentering. Nikka uddanner sig løbende for at sikre det absolutte højeste niveau. Dette gælder både indenfor kvalitet, sikkerhed og vigtigst af alt, at følge den innovative udvikling indenfor Permanent Makeup. Vi vil altid at være et skridt foran og kunne lære dig de nyeste teknikker.

Et stærkt værdigrundlag

Vi sætter en ære i et stærkt værdigrundlag, der er med til at danne rammerne om vores Art by Nikka Academy. Det er vigtigt at du som kunde føler dig tryg og hjulpet godt på vej, fra start til slut i din uddannelse. Det betyder blandt andet at vores hold er små, og vi som de eneste, maksimum har 2 kursister på vores basisuddannelseshold af gangen.

Efter endt uddannelse vil vi fortsat være tilstede og give dig den nødvendige hjælp og support løbende. Om det er via ekstrauddannelse, på telefon, eller via mail. Vi er altid til at træffe og hjælpe dig videre med evt. udfordringer eller usikkerhed, som anses for at være helt normalt i forløbet. Det er yderst vigtigt for os at du er tryg og føler dig sikker, når du skal arbejde med de færdigheder og teknikker du har tillært dig hos os.
Ligesom at vi ofte afholder demodage hvor vi viser nye teknikker og pigmenter udover den sparring vi som kollegaer kan give hinanden.

Til dagligt arbejder Nikka og vores andre undervisere dagligt med Permanent Makeup, hvilket sikrer dig det mest kompetente personale indenfor området.

Nikka Vinther- Jensen:

Art by Nikka er ejet af Nikka Vinther-Jensen, som har mange års erfaring med Permanent makeup og anses som én de dygtigste i landet. Nikka har gennemgået en lang række Internationale uddannelser og kurser og har løbende udviklet sine færdigheder og nye teknikker, som både behandler, Mastertræner, men også som underviser i Permanent makeup på vores eget, Art by Nikka – Academy.

Nikka er yderst professionel og ved alt hvad der er at vide omkring Permanent makeup, og er meget grundig omkring rådgivning og vejledning, da Permanent makeup for nogle kan være en stor beslutning. Nikka er enormt dygtig til at finde den rette løsning og behandling, på en behagelig og uformel måde, så du føler dig tryg og afslappet med behandlingen.

 

Nikka tilbyder behandlinger i Permanent makeup indenfor:

 • Bryn
 • Læber
 • Eyeliner

Nikka står for alle uddannelser og Kurser

 • Mastertræning
 • Uddannelse
 • Kurser
Om Os

Peder Krüger:

Peder er medindehaver af Art by Nikka og klinikkens “alt-mulig-mand”

Sidder i det daglige med marketing, onlinesalg, økonomi, leverandører/samarbejdspartnere, samt udvikling og strategi.

Peder har arbejdet med ledelse, salg og service gennem 20 år, og har en stor viden inden for feltet. Uanset hvilken branche man er i, er det utrolig vigtigt, at leverer den bedste service og give kunden en rigtig god oplevelse.

Du vil opleve Peder som meget professionel og altid med fokus på kundenernes behov, hvor han ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Med udgangspunkt i at altid være lidt bedre, end det de andre er gode til!

 

Peder brænder for det han laver og er ikke bange for, at sætte overliggeren højt. Peder er altid smilende og meget imødekommende, altid frisk på en snak og give en hånd med der hvor det kræves.

 

Peder er ansvarlig for:

 • Markedsføring
 • Webshop (Art by Nikka og Academy)
 • Webside
 • Bogholderi
 • Salg og Leasing
 • Indkøb
 • Praktiske opgaver
Om Os