Uddannelse permanent makeup – Eyeliner

6 måneders forløb fordelt på 17 dages fremmøde

På vores basisuddannelse i eyeliner lærer du al basisviden omkring dette. Efter endt uddannelse vil du være i stand til at udføre behandlingerne som en professionel. For at mestre teknikkerne på aller højeste niveau er det nødvendigt efterfølgende at deltage på vores udvidede uddannelser løbende – Advanced.

Men du er rigtig godt rustet og meget veluddannet. Du vil være i stand til at mestre forskellige teknikker, og kunne vælge den bedste teknik til hver enkelt kunde.

Vi optager 4-5 kursister ad gangen på vores uddannelse.

Vil du se flere billeder? Klik her.

Tilmelding til uddannelse eller kurser

Ønsker du uddannelse eller kursus, så tilmeld dig på nedenstående link, så tager vi kontakt til dig

Vi glæder os til at se dig.

Hvad er permanent makeup eyeliner?

Permanent makeup eyeliner er de seneste par år blevet meget populært. Med en eyeliner tilpasset øjets form, størrelse og øjenfarve indrammes ansigtet og fremhæver især farven i iris.

Indenfor eyeliners har vi mange forskellige ønsker fra kunderne. I basisuddannelse lærer du at lave en vippefortætning med medium-bredde på øvre og nedre øjenlåg. Senere i forløbet eyeliner med bredde, og til sidst i uddannelsen, shading teknikker. Dvs. du kan alle de mest brugte teknikker når du har færdiggjort basisuddannelse.

Eyeliner efter kundens ønske

Eyelineren kan laves præciom kunden ønsker den. Alt, hvad du kan tegne med en eyeliner-pen, kan også tatoveres. Så om kunden ønsker en helt tynd vippefortætning eller en Cleopatra eyeliner med vinge, kan den laves præcis som ønsket. Der findes forskellige farver, hvor du f.eks. kan lave en grøn eller blå eyeliner, hvis dette ønskes i stedet for den traditionelle sorte

Metoden kræver 2 behandlinger.

Hvad indeholder uddannelsen i eyeliner?

Pr 1/7-21 er en ny bekendtgørelse vedtaget i forbindelse med uddannelse af kosmetiske tatovører. Vores uddannelser er godkendte, og 100% i henhold til den gældende lovgivning. Derfor besidder du efter endt uddannelse, netop det det kræver for at må udføre permanent makeup.

Uddannelsen indeholder 50 timers teori, hvoraf ca. halvdelen af timerne foregår ved fysisk fremmøde på uddannelsesstedet, og resten foregår online.

Af praktisk træning, som foregår ved fysisk fremmøde á 110 timer, vil du møde op 14 gange. + 1 dags praktisk eksamen.

I alt vil du skulle møde op 17 gange, fordelt på teoridage, praktisk træning på modeller og 1 dags praktisk eksamen. Forløbet vare ca. 6 måneder.

Der er også en teoretisk eksamen, som foregår online.

Du vil være klar til at gå i gang med modelbehandlinger, hjemmefra allerede efter 1 måneds tid indenfor forløbet.

Du vil i alt komme til at arbejde på 27 modeller fordelt på de forskellige teknikker, superviseret af Nikka.

Når du har bestået din eksamen praktisk og teoretisk vil du modtage et certifikat. Dumper du, kan du selvfølgelig tage eksamen igen

Ecuri Cosmetics

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri Cosmetics siden august 2013, som stadig er vores fortrukne ene-leverandør. Pigmenterne er organiske, og maskinerne CE godkendte. Produkterne kan du købe på vores webshop. Læs mere om Ecuri HER

UNDERVISNINGEN

Foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores lokaler i Ringsted.

Ved tilmelding til uddannelse opkræves du et ikke refunderbart depositum på 5.000 kr. ekskl. moms. Restbeløbet forfalder 3 uger inden uddannelsesstart.

Hvis vi har mindre end 4 tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at flytte datoerne, hvor det er muligt at få refunderet depositummet efter ønske.

Priser

110 timers praktisk og superviserede behandlinger

50 timers teori inklusiv lovpligtigt fagkursus i anatomi og fysiologi.

Samlet pris: 35.000 kr. eksl. moms.

Fuld produktpakke: Pris: 2.500 kr. ekskl. moms

MASKIN-LØSNINGER:

Derma Medical III 24.995 kr. ekskl. moms.

Symphony 11.995 kr. ekskl. moms.

Læs om maskinerne her:

Der tages forbehold for prisændringer.

Alle tilmeldinger er bindende og der refunderes ikke efter bekræftet kursusstart. Det er heller ikke muligt at få refunderet grundet sygdom.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information og spørgsmål.

Tlf.: 9391 9451 eller på mail@abnikka.dk