Uddannelse permanent makeup – læber

6 måneders forløb fordelt på 17 dages fremmøde

På vores basisuddannelse i læber lærer du al basisviden omkring det. Efter endt uddannelse vil du også være i stand til at udføre behandlingerne som en professionel. For at mestre teknikkerne på aller højeste niveau er det nødvendigt efterfølgende at deltage på vores udvidede uddannelser løbende – Advanced.

Men du er rigtig godt rustet og meget veluddannet. Du vil være i stand til at mestre 4 forskellige teknikker, og kunne vælge den bedste teknik til hver enkelt kunde.

4 teknikker:

  • Contourless soft lips
  • Nano lips
  • Ombre lips
  • Diamond lips

Vi optager 4-5 kursister ad gangen på vores uddannelse.

Vil du se flere billeder? Klik her.

Tilmelding til uddannelse eller kurser

Ønsker du uddannelse eller kursus, så tilmeld dig på nedenstående link, så tager vi kontakt til dig

Vi glæder os til at se dig.

Hvad er permanent makeup læber?

Vi anbefaler at du har erfaring med permanent-behandlinger, før du udvider med læber.

Grunden er, at der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal lave læber som for eksempel dobbelt symmetri, ujævne læber, rynker omkring munden, skæve tænder samt læber, der bløder meget undervejs. Når det er sagt, er farvning af læber en teknik, der giver fantastiske resultater.

Faktisk giver denne teknik 20-30% visuelt større læber. Hvor dette i mange tilfælde er bedre end f.eks. fillers.

Pr 1/7-21 er en ny bekendtgørelse vedtaget i forbindelse med uddannelse af kosmetiske tatovører. Vores uddannelser er godkendte, og 100% i henhold til den gældende lovgivning. Derfor besidder du efter endt uddannelse, netop det det kræver for at må udføre permanent makeup.

Uddannelsen

Uddannelsen indeholder 50 timers teori, hvoraf ca. halvdelen af timerne foregår ved fysisk fremmøde på uddannelsesstedet, og resten foregår online.

Af praktisk træning, som foregår ved fysisk fremmøde á 110 timer, vil du møde op 14 gange. + 1 dags praktisk eksamen.

I alt vil du skulle møde op 17 gange, fordelt på teoridage, praktisk træning på modeller og 1 dags praktisk eksamen. Forløbet vare ca. 6 måneder.

Der er også en teoretisk eksamen, som foregår online.

Du vil være klar til at gå i gang med modelbehandlinger, hjemmefra allerede efter 1 måneds tid indenfor forløbet.

Du vil i alt komme til at arbejde på 27 modeller fordelt på de fire forskellige teknikker, superviseret af Nikka.

Når du har bestået din eksamen praktisk og teoretisk vil du modtage et certifikat. Dumper du, kan du selvfølgelig tage eksamen igen.

Teknikkerne:

1.    Contourless SOFT LIPS

For at mestre læber skal de grundlæggende teknikker være på plads. Det kræver grundig forståelse af dybden, du arbejder i, samt hvordan de anvendte pigmenter heler for at få det bedste resultat. Desuden er det svært at tegne læber symmetriske. Med andre ord, kræver det stor dygtighed at udføre læbebehandling med et godt resultat.
Soft Lips er for dig, som er nybegynder i læber. Det betyder at det er denne teknik du starter med lære.

Som resultat heraf skaber du et par smukke læber, som vil fremstå veldefinerede og i harmoni med resten af ansigtet og udtrykket. Du lærer at lave en helt naturlig ”lipgloss”- effekt, hvor læben tilføres farve i dens naturlige form, og uden en skarp kant, men stadig veldefinerede.

2.    NANO LIPS

Med denne metode er det muligt at ændre på størrelsen af den naturlige læbe, forbedre symmetrien og ændre på amorbuen. Her opnås der ”læbestift”-effekt. Kanten defineres med en skarp kant for at definere læbekanten mest muligt, og der tilføres meget farve til læberne.
Det kræver erfaring med læber for at udføre denne behandling med succes, og derfor er det step på i uddannelsen, når man mestrer Soft Lips teknikken.

3.    NANO OMBRE LIPS

Hvis læberne har mellemstørrelse eller er større, er det muligt at tilføre Ombre effekt, hvor midten laves lysere. Ombre effekten kan anvendes på både Nano Lips og Soft Lips. Dog kun hvis der ikke er anvendt en for neutral farve. Ombre effekten skabes ved at anvende en lysere farve eller hvid. Dette tillæres i 3. fase af uddannelsen, når ovenstående teknikker er tillært og forstået.

4.    Diamond LIPS

Dette er Nikkas signatur behandling. Denne teknik er helt unik og kun for dig der har succes med at udføre ovenstående teknikker til perfektion. Hvis ikke du gør dette efter 3. fase af uddannelsen, kan denne metode tillæres senere hen.

Det kræver komplet forståelse af dybden, lave en perfekt optegning, farveforståelse og generelt være dygtig for at få succes med dette.
Det unikke ved denne teknik er den perlende effekt der skabes, og giver et enestående naturligt resultat. Her arbejdes der med flere forskellige farver, hvor de Nude farver anvendes.

Ecuri Cosmetics

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri Cosmetics siden august 2013, som stadig er vores foretrukne ene-leverandør.

Pigmenterne er organiske og maskinerne CE godkendte.
Produkterne kan du købe på vores webshop.
Læs mere om Ecuri HER

UNDERVISNINGEN

Foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores lokaler i Ringsted.

Ved tilmelding til uddannelse opkræves du et ikke refunderbart depositum på 5.000 kr. ekskl. moms. Restbeløbet forfalder 3 uger inden uddannelsesstart.

Hvis vi har mindre end 4 tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at flytte datoerne, hvor det er muligt at få refunderet depositummet efter ønske.

PRISER

110 timers praktisk og superviserede behandlinger

50 timers teori inklusiv lovpligtigt fagkursus i anatomi og fysiologi.

Samlet pris: 35.000 kr. eksl. moms.

Fuld produktpakke: Pris: 4.000 kr. ekskl. moms

MASKIN-LØSNINGER:

Derma Medical III 24.995 kr. ekskl. moms.

Symphony 11.995 kr. ekskl. moms.

Læs om maskinerne her:

Der tages forbehold for prisændringer.

Alle tilmeldinger er bindende og der refunderes ikke efter bekræftet kursusstart. Det er heller ikke muligt at få refunderet grundet sygdom.

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information og spørgsmål.

Tlf.: 9391 9451 eller på mail@abnikka.dk