Uddannelse permanent makeup – læber

Uddannelsesforløb fordelt på 6 måneder med fysisk fremmøde, og hjemmearbejde.

På vores basisuddannelse i læber lærer du al basisviden omkring læber. Efter endt uddannelse vil du også være i stand til at udføre behandlingerne som en professionel.

Du vil være i stand til at mestre 3 forskellige teknikker, og kunne vælge den bedste teknik til hver enkelt kunde:

  • Contourless Soft Lips
  • Nano Lips
  • Nano Ombre Lips

Vi optager kun 3-4 kursister ad gangen på vores uddannelse.

12 + 12 =

Vil du se flere billeder? Klik her.

Tilmelding til uddannelse eller kurser

Ønsker du uddannelse eller kursus, så tilmeld dig på nedenstående link, så tager vi kontakt til dig

Vi glæder os til at se dig.

8 + 11 =

Hvad er permanent makeup læber?

Vi anbefaler at du har erfaring med permanent makeup-behandlinger, før du udvider med læber.

Grunden er, at der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal lave læber som for eksempel dobbelt symmetri, ujævne læber, rynker omkring munden, skæve tænder samt læber, der bløder meget undervejs. Når det er sagt, er farvning af læber en teknik, der giver fantastiske resultater.

Faktisk giver denne teknik 20-30% visuelt større læber. Hvor dette i mange tilfælde er bedre end f.eks. fillers.

UDDANNELSEN

Du vil lære grundig optegning af læber, samt blæklære, hvordan de forskellige farver skal anvendes korrekt.
Du vil blive sat grundig ind i kundepsykologi. Hvordan du vælger den rette teknik vurderet på hudtype. Hygiejnisk arbejdsgang. Journalføring og opbevaring heraf, samt kontraindikationer.

Pr 1/7-21 er en ny bekendtgørelse vedtaget i forbindelse med uddannelse af kosmetiske tatovører. Vores uddannelser er godkendte, og 100% i henhold til den gældende lovgivning. Derfor besidder du efter endt uddannelse, netop det det kræver for at må udføre permanent makeup.

Uddannelsen indeholder 50 timers teori, hvoraf ca. Halvdelen af timerne foregår ved fysisk fremmøde på uddannelsesstedet, og resten foregår online.

Af praktisk træning, som foregår ved fysisk fremmøde og hjemmearbejde, kræver det 110 timer. Derfor skal der i uddannelsesperioden kunne afsættes 1-3 timers hjemmetræning imellem uddannelsesdagene.

Der er også en teoretisk eksamen, som foregår online, samt en praktisk eksamen.

Du vil være klar til at gå i gang med modelbehandlinger, hjemmefra allerede efter 1 måneds tid indenfor forløbet.

Du vil komme til at lave adskillige, og de antal modelbehandlinger der er nødvendig for netop dig, superviseret af Nikka.

Når du har bestået din eksamen praktisk og teoretisk vil du modtage et certifikat.

TEKNIKKERNE:

1.    CONTOURLESS SOFT LIPS

For at mestre læber skal de grundlæggende teknikker være på plads. Det kræver grundig forståelse af dybden, du arbejder i, samt hvordan de anvendte pigmenter heler for at få det bedste resultat. Desuden er det svært at tegne læber symmetriske. Med andre ord, kræver det stor dygtighed at udføre læbebehandling med et godt resultat.
Soft Lips er for dig, som er nybegynder i læber. Det betyder at det er denne teknik du starter med lære.

Som resultat heraf skaber du et par smukke læber, som vil fremstå veldefinerede og i harmoni med resten af ansigtet og udtrykket. Du lærer at lave en helt naturlig ”lipgloss”- effekt, hvor læben tilføres farve i dens naturlige form, og uden en skarp kant, men stadig veldefinerede.

Metoden kræver 2-3 behandlinger.

2.    NANO LIPS

Med denne metode er det muligt at ændre på størrelsen af den naturlige læbe, forbedre symmetrien og ændre på amorbuen. Her opnås der ”læbestift”-effekt. Kanten defineres med en skarp kant for at definere læbekanten mest muligt, og der tilføres meget farve til læberne.
Det kræver erfaring med læber for at udføre denne behandling med succes, og derfor er det step på i uddannelsen, når man mestrer Soft Lips teknikken.

Metoden kræver 2-3 behandlinger.

3.    NANO OMBRE LIPS

Hvis læberne har mellemstørrelse eller er større, er det muligt at tilføre Ombre effekt, hvor midten laves lysere. Ombre effekten kan anvendes på både Nano Lips og Soft Lips. Dog kun hvis der ikke er anvendt en for neutral farve. Ombre effekten skabes ved at anvende en lysere farve eller hvid. Dette tillæres i 3. fase af uddannelsen, når ovenstående teknikker er tillært og forstået.

Metoden kræver 2-3 behandlinger.

Ecuri Cosmetics

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri Cosmetics siden august 2013, som stadig er vores foretrukne ene-leverandør.

Pigmenterne er organiske og maskinerne CE godkendte.
Produkterne kan du købe på vores webshop.
Læs mere om Ecuri HER

UNDERVISNINGEN

Foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores lokaler i Ringsted.

Ved tilmelding til uddannelse opkræves du et ikke refunderbart depositum på 5.000 kr. ekskl. moms. Restbeløbet forfalder 3 uger inden uddannelsesstart og kan ikke refunderes ved udeblivelse eller framelding.

Hvis vi har mindre end 4 tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at flytte datoerne, hvor det er muligt at få refunderet depositummet efter ønske.

PRISER

3 forskellige teknikker. 110 timers praktisk behandlinger.

50 timers teori inklusiv lovpligtigt fagkursus i anatomi og fysiologi.

Samlet pris: 15.000 kr. eksl. moms.

Produkter er ikke inkluderet.

MASKIN-LØSNINGER:

Derma Medical III 24.995 kr. ekskl. moms.

Symphony 11.995 kr. ekskl. moms.

Læs om maskinerne her:

Der tages forbehold for prisændringer.

Alle tilmeldinger er bindende og der refunderes ikke efter bekræftet kursusstart. Det er heller ikke muligt at få refunderet grundet sygdom. Eventuel erstatningsdag for fravær eller ved sygdom koster kr. 5.000 ekskl. moms.

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information og spørgsmål.

Tlf.: 9391 9451 eller på mail@abnikka.dk 

3 + 10 =