Uddannelse permanent makeup – Øjenbryn

6 måneders forløb fordelt på 17 dages fremmøde

På vores basisuddannelse i bryn lærer du al basisviden omkring bryn. Efter endt uddannelse vil du også være i stand til at udføre behandlingerne som en professionel. For at mestre teknikkerne på aller højeste niveau er det nødvendigt efterfølgende at deltage på vores udvidede uddannelser løbende – Advanced.

Men du er rigtig godt rustet og meget veluddannet. Du vil være i stand til at mestre 4 forskellige teknikker, og kunne vælge den bedste teknik til hver enkelt kunde.

4 teknikker:

  • Microblading hybrid
  • Ombre brows
  • Nano hairstrokes
  • Soft pixels

Vi optager kun 4-5 kursister ad gangen på vores uddannelse.

Vil du se flere billeder? Klik her.

Tilmelding til uddannelse eller kurser

Ønsker du uddannelse eller kursus, så tilmeld dig på nedenstående link, så tager vi kontakt til dig

Vi glæder os til at se dig.

Hvad indeholder uddannelsen

Pr 1/7-21 er en ny bekendtgørelse vedtaget i forbindelse med uddannelse af kosmetiske tatovører. Vores uddannelser er godkendte, og 100% i henhold til den gældende lovgivning. Derfor besidder du efter endt uddannelse, netop det det kræver for at må udføre permanent makeup.

Uddannelsen indeholder 50 timers teori, hvoraf ca. halvdelen af timerne foregår ved fysisk fremmøde på uddannelsesstedet, og resten foregår online.

Af praktisk træning, som foregår ved fysisk fremmøde á 110 timer, vil du møde op 14 gange. + 1 dags praktisk eksamen.

I alt vil du skulle møde op 17 gange, fordelt på teoridage, praktisk træning på modeller og 1 dags praktisk eksamen. Forløbet vare ca. 6 måneder.

Der er også en teoretisk eksamen, som foregår online.

Du vil være klar til at gå i gang med modelbehandlinger, hjemmefra allerede efter 1 måneds tid indenfor forløbet.

Du vil i alt komme til at arbejde på 27 modeller fordelt på de fire forskellige teknikker, superviseret af Nikka.

Når du har bestået din eksamen praktisk og teoretisk vil du modtage et certifikat. Dumper du kan du selvfølgelig tage eksamen igen.

Teknikkerne:

1.    MICROBLADING/HYBRID

For et ultra-naturligt resultat. Giver fylde til bryn med sparsomme, tynde og fine hår. Populær og meget efterspurgt teknik, hvor metoden ligner rigtige hårstrå.

Kan med fordel laves som Hybrid, som er en kombination af Microblading og Nano Ombre Brows. Denne metode anvendes, hvis kunden ingen brynhår har, og der derfor er brug for mere dybde.

Udføres med en speciel manuel kniv.

Kan ikke anvendes på fedtet eller grovporet hud.

Metoden kræver 2-3 behandlinger.

2.    NANO OMBRE BROWS

Er en nyere og absolut opgraderet udgave af de gamle skyggebryn kendt som ”Powder Brows”. Den største forskel er optimering af udtrykket, da Powder Brows er en massiv skygge, der giver et lidt tungt makeupudtryk med skarpe definerede kanter.

Først og fremmest udføres Ombre Brows, ligesom Nano Hairstrokes, med en nano-nål, som gør det muligt at lave pixelering istedet. Derfor kan der laves soft shading, men også en mere dyb og makeup-lignende shading. Vigtigst af alt er selve Ombre effekten. Denne effekt fjerner de skarpe kanter, og metoden giver et meget naturlig udtryk eller et smukt makeup-udtryk alt efter ønske.

Denne metode kan ikke mindst anvendes på alle hudtyper og holder sig skarp i min. 1 år og slider ikke på huden.

Metoden kræver 2 behandlinger.

3.    NANO HAIRSTROKES

Hårstrå udført med maskine. Metoden blev ellers indstillet, da Microblading for alvor ramte det danske marked, og det blev næsten alles fortrukne teknik.

Efter Nano-nålens indtræden har det ændret en del på mulighederne for at lave hårstråteknikken. Med den supertynde 0,25 mm nål er det muligt at lave ultra-tynde hårstrå på selv den tykke hudtype, og indimellem fungerer teknikken sågar på fedtede hudtyper. På moden og meget tynd hud er det også muligt at lave perfekte hårstrå med denne teknik.

Til forskel fra Microblading har du altid et perfekt resultat efter 2 behandlinger, og kan anvende teknikker på stort set alle hudtyper!

Metoden kræver 2 behandlinger

4.    Soft pixels

Denne teknik minder om Ombre Brows. Den store forskel er at her laves en ultra soft skygge uden skarpe kanter, med en endnu tyndere nål. Teknikken er perfekt til dem der har meget sparsomt med hår og ikke ønsker hårstrå metoden. Men også til hende der har meget bryn selv, og ønsker en helt soft og let skyggebund under sit eget bryn. Hvor Ombre er betydeligere skarpere, og ligner mere et optegnet bryn.

Metoden kræver 2 behandlinger

Ecuri Cosmetics

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri Cosmetics siden august 2013, som stadig er vores foretrukne ene-leverandør.

Pigmenterne er organiske og maskinerne CE godkendte.
Produkterne kan du købe på vores webshop.
Læs mere om Ecuri HER

UNDERVISNINGEN

Foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores lokaler i Ringsted.

Ved tilmelding til uddannelse opkræves du et ikke refunderbart depositum på 5.000 kr. ekskl. moms. Restbeløbet forfalder 3 uger inden uddannelsesstart.

Hvis vi har mindre end 4 tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at flytte datoerne, hvor det er muligt at få refunderet depositummet efter ønske.

PRISER

4 forskellige teknikker. 110 timers praktisk og superviserede behandlinger

50 timers teori inklusive lovpligtig fagkursus i anatomi og fysiologi

Samlet pris for uddannelse: 45.000 kr. ekskl. moms.

Fuld produktpakke: Nåle pigmenter, redskaber mm. Pris: 7.000 kr. ekskl. moms.

MASKIN-LØSNINGER:

Derma Medical III 24.995 kr. ekskl. moms.

Symphony 11.995 kr. ekskl. moms.

Læs om maskinerne her:

Der tages forbehold for prisændringer.

Alle tilmeldinger er bindende og der refunderes ikke efter bekræftet kursusstart. Det er heller ikke muligt at få refunderet grundet sygdom.

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information og spørgsmål.

Tlf.: 9391 9451 eller på mail@abnikka.dk