Uddannelse permanent makeup – Øjenbryn

Uddannelsesforløb fordelt på 6 måneder med fysisk fremmøde, og hjemmearbejde.

På vores basisuddannelse i bryn lærer du al basisviden omkring bryn. Efter endt uddannelse vil du også være i stand til at udføre behandlingerne som en professionel. For at mestre teknikkerne på aller højeste niveau er det nødvendigt efterfølgende at deltage på vores udvidede uddannelser løbende – Advanced.

Men du er rigtig godt rustet og meget veluddannet. Du vil være i stand til at mestre 2 forskellige teknikker, og kunne vælge den bedste teknik til hver enkelt kunde:

  • Ombre brows
  • Nano hairstrokes

Vi optager kun 3-4 kursister ad gangen på vores uddannelse.

7 + 13 =

Vil du se flere billeder? Klik her.

Tilmelding til uddannelse eller kurser

Ønsker du uddannelse eller kursus, så tilmeld dig på nedenstående link, så tager vi kontakt til dig

Vi glæder os til at se dig.

12 + 8 =

HVAD INDEHOLDER UDDANNELSEN

Du vil lære grundig optegning af øjenbryn, samt blæklære, hvordan de forskellige farver skal anvendes korrekt.
Du vil blive sat grundig ind i kundepsykologi. Hvordan du vælger den rette teknik vurderet på hudtype. Hygiejnisk arbejdsgang. Journalføring og opbevaring heraf, samt kontraindikationer.

Pr 1/7-21 er en ny bekendtgørelse vedtaget i forbindelse med uddannelse af kosmetiske tatovører. Vores uddannelser er godkendte, og 100% i henhold til den gældende lovgivning. Derfor besidder du efter endt uddannelse, netop det det kræver for at må udføre permanent makeup.

Uddannelsen indeholder 50 timers teori, hvoraf ca. Halvdelen af timerne foregår ved fysisk fremmøde på uddannelsesstedet, og resten foregår online.

Af praktisk træning, som foregår ved fysisk fremmøde og hjemmearbejde, kræver det 110 timer. Derfor skal der i uddannelsesperioden kunne afsættes 1-3 timers hjemmetræning imellem uddannelsesdagene.

Der er også en teoretisk eksamen, som foregår online, samt en praktisk eksamen.

Du vil være klar til at gå i gang med modelbehandlinger, hjemmefra allerede efter 1 måneds tid indenfor forløbet.

Du vil komme til at lave adskillige, og de antal modelbehandlinger der er nødvendig for netop dig, superviseret af Nikka.

Når du har bestået din eksamen praktisk og teoretisk vil du modtage et certifikat.

TEKNIKKERNE:

1.    NANO OMBRE BROWS

Er en nyere og absolut opgraderet udgave af de gamle skyggebryn kendt som ”Powder Brows”. Den største forskel er optimering af udtrykket, da Powder Brows er en massiv skygge, der giver et lidt tungt makeupudtryk med skarpe definerede kanter.

Først og fremmest udføres Ombre Brows, ligesom Nano Hairstrokes, med en nano-nål, som gør det muligt at lave pixelering istedet. Derfor kan der laves soft shading, men også en mere dyb og makeup-lignende shading. Uanset hvad fremstår det som en transparant og meget naturlig udgave. Vigtigst af alt er selve Ombre effekten. Denne effekt fjerner de skarpe kanter, og metoden giver et meget naturlig udtryk eller et smukt makeup-udtryk alt efter ønske.

Denne metode kan ikke mindst anvendes på alle hudtyper og holder sig skarp i min. 1 år og slider ikke på huden.

Metoden kræver 2-3 behandlinger.

2.    NANO HAIRSTROKES-MICROBLADING

Hårstrå udført med maskine. Den nyeste trend og teknik indenfor hårstrå.

Microblading er efterhånden udfaset, da det ødelagde de flestes hud, ikke egnede sig til særlig mange hudtyper, samt kort holdbarhed.

Efter Nano-nålens indtræden har det ændret en del på mulighederne for at lave hårstråteknikken. Med den supertynde 0,25 mm nål er det muligt at lave ultra-tynde hårstrå på selv den tykke hudtype, og indimellem fungerer teknikken sågar på fedtede hudtyper. På moden og meget tynd hud er det også muligt at lave perfekte hårstrå med denne teknik. Desuden holder det sig oftest perfekt i 1 år, uden at ødelægge huden.

Til forskel fra Microblading har du altid et perfekt resultat efter 2 behandlinger, og kan anvende teknikken på stort set alle hudtyper!

Metoden kræver 2-3 behandlinger

Ecuri Cosmetics

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri Cosmetics siden august 2013, som stadig er vores foretrukne ene-leverandør.

Pigmenterne er organiske og maskinerne CE godkendte.
Produkterne kan du købe på vores webshop.
Læs mere om Ecuri HER

UNDERVISNINGEN

Foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores lokaler i Ringsted.

Ved tilmelding til uddannelse opkræves du et ikke refunderbart depositum på 5.000 kr. ekskl. moms. Restbeløbet forfalder 3 uger inden uddannelsesstart, og dette refunderes ikke ved udeblivelse eller framelding.

Hvis vi har mindre end 3 tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at flytte datoerne, hvor det er muligt at få refunderet depositummet efter ønske.

PRISER

  • 2 forskellige teknikker. 110 timers praktisk og superviserede behandlinger
  • 50 timers teori inklusiv lovpligtig fagkursus i anatomi og fysiologi.

Samlet pris for uddannelse: 35.000 kr. ekskl. moms.

Fuld produktpakke: Nåle pigmenter, redskaber mm. Pris: 6.000 kr. ekskl. moms.

MASKIN-LØSNINGER:

Derma Medical III 24.995 kr. ekskl. moms.

Symphony 11.995 kr. ekskl. moms.

Læs om maskinerne her:

Der tages forbehold for prisændringer.

Alle tilmeldinger er bindende og der refunderes ikke efter bekræftet kursusstart. Det er heller ikke muligt at få refunderet grundet sygdom. Eventuel erstatningsdag for fravær eller ved sygdom koster kr. 5.000 ekskl. moms.

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information og spørgsmål.

Tlf.: 9391 9451 eller på mail@abnikka.dk